Bullpower
voor meer kracht en souplesse

Bullpower Chiptuning actie.
Al vanaf € 298,00    Klik hier en  
lees verder
Tel: 0321 - 322 887

Chiptuning Diesel

Diesel tuning voor meer kracht en souplesse

Bij chiptuning voor diesel motoren wordt bij Bullpower het motorvermogen van uw auto softwarematig geoptimaliseerd. Sinds het ontstaan van elektronisch gestuurde diesel motoren worden wagens softwarematig aangestuurd. Hierdoor kunnen de prestaties van deze auto's ook steeds meer softwarematig aangepast en verbeterd worden. De chiptuning specialist uit Dronten heeft jarenlang ervaring in de ontwikkeling en verfijning van software voor dieselwagens. Wij ontwikkelen onze tuning software zelf op onze eigen testbank. Wij garanderen een optimale duurzaamheid, meer vermogen en brandstof besparingen. Bullpower Chiptuning levert al hoogstaande kwaliteit sinds 1996. Voor iedere auto wordt de chiptuning speciaal op maat gemaakt en afgestemd op uw type voertuig en het specifieke gebruik ervan.

Iedere auto beschikt over een eigen unieke software en moet individueel behandeld worden. Bullpower voert dan ook een diesel tuning op maat uit die ervoor zorgt dat uw auto niet enkel qua verbruik maar ook qua trekkracht beter presteert. Door een hoger koppel zal uw auto dus niet enkel krachtiger zijn, maar door meer kracht te geven op een lager toerental zal uw auto ook minder brandstof verbruiken. De mate van brandstofbesparing is natuurlijk afhankelijk van uw rijstijl maar u kan tot 10 % brandstof besparen dankzij de diesel tuning. Na de tuning beschikt uw diesel auto over een vermogenswinst (pk) van 20 % en een trakkracht (Nm) van 30 % extra.  Items als veiligheid en milieu blijven de stabiele factoren. Ongeacht van welk merk staan wij garant voor het zorgvuldig tunen van Uw diesel, auto, personenauto, bedrijfsauto, camper of kampeerauto. 

Kijk in onze Chiptuning database voor meer informatie.  ( links in het menu )


Heeft uw diesel auto een storing DTC / P-code ? Bullpower helpt.

Naast chiptuning is Bullpower ook gespecialiseerd in het oplossen van elektronische motorstoringen. Heeft uw diesel auto een brandend motorwaarschuwingslampje of rijdt uw auto met beperkt vermogen (veilige modus)? Dit zijn vaak controle of emissie gerelateerde storingen. Of het nu gaat om AdBlue, EGR, DPF, NOX, DTC / P-code, en andere emissiegerelateerde systemen. Al deze systemen kunnen defect raken en vervangen kan erg duur zijn. Bullpower kan u helpen het probleem op te lossen voor een fractie van de kosten. In de meeste gevallen is het voldoende om het motormanagementsysteem goed te her programmeren. Het is niet raadzaam om simpelweg iedere foutcode uit de software te schrijven, dit zou zelfs op de langere termijn problemen kunnen geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. of klik hier voor meer info.