Bullpower

Bullpower Chiptuning actie.
Al vanaf € 298,00    Klik hier en  
lees verder
Tel: 0321 - 322 887

Diagnose

Diagnose


Wij beschikken over diverse diagnosesystemen waarmee  OBD-storing kunnen worden uitgelezen en gewist. zoals motormanagement, abs, airbag, service interval resetten ect. Naast het uitlezen en wissen van storing kunnen wij hiermee ook een diagnose van de motor uitvoeren om te zien wat de staat van de motor is of om dieper liggende storing te lokaliseren. Niet alle storingen komen bij het uitlezen met diagnoseapparatuur naar voren. Dit komt doordat kleine storingen niet zo snel door de computer van het betreffende voertuigsysteem in het geheugen opgeslagen worden. Of er wordt wel een storing weergegeven maar het probleem ligt dieper.Om deze storing te verhelpen verrichten wij met behulp van een diagnosesysteem live-data. Dat geeft ons de gelegenheid live te bekijken en te meten wat er gebeurt op het moment dat de storing zich voordoet. Wij verrichten dan metingen rijdend met de auto op straat of  waar nodig maken wij ook van onze testbank om live data te verkrijgen .


Verwijder DPF roetfilter


Roetfilter is defect, wat nu? Bullpower kan voor bijna alle auto's het diesel particulate filter weg programmeren. Ga naar uw garage of verwijder zelf het roetfilter. Wij kunnen ook voor u bemiddelen bij het leegmaken van het roetfilter. Het allerbelangrijkste is dat de temperatuursensoren en druksondes beschikbaar blijven. Door de  DPF softwarematig  weg te schrijven wordt een dure reparatie voor het vervangen van het roetfilter bespaart. 


Verwijderen EGR-Klep


Exaust gas recirculatiekleppen werden in de auto markt geïntroduceerd als een manier om de broeikasgassen te verminderen. Fabrikanten creëerde een manier om de verbrand uitlaatgassen te recirculeren naar het inlaatspruitstuk om opnieuw worden verbrand en op deze manier de uitstoot te verlagen. Dit is eigenlijk de functie van een EGR klep. Het grootste probleem van dit concept is dat de uitlaatgassen leiden tot roet en kool afzetting, dat na enige tijd de neiging heeft het inlaatspruitstuk deels te blokkeren. Door de  EGR-klep softwarematig  dicht te zetten ( weg te schrijven ) wordt de ophoping van vuil in het inlaatspruitstuk voorkomen en alle problemen die daarmee samenhangen.


Startblokkering (immo) verwijderen


Immo OFF: betekend dat de complete functie startblokkering uit de ecu word geprogrammeerd. De auto zal vervolgens starten met iedere sleutel.Bij IMMO OFF vind er geen controle meer plaats tussen de code van de  ECU of  BODYCOMP. Resultaat de auto zal altijd starten met iedere sleutel ook zonder chip, transponder. 


Snelheidsbegrenzers verhogen


Zoals de naam al zegt, het verwijderen of verhogen van de snelheidsbegrenzer. Is mogelijk voor personenauto's en ook voor bedrijfswagens.